Drum & Connect

icoon-hartje-wit

Wat is Drum & Connect?

Drum & Connect is simpel gezegd: 
Een (re)connectie maken met jezelf via drummen. 

Bij Drum & Connect gebruik ik het drummen als middel om tot nieuwe inzichten te komen. Muziek is een universele taal die verder kan gaan dan alleen maar woorden,
en door eerst letterlijk alles van je af te slaan ontstaat er ruimte voor wat er echt toe doet. 

Als coach begeleid ik dit proces door: te spiegelen, te bevragen en te bekrachtigen. Uitgangspunt is, dat jij na een aantal (drum)-sessies opnieuw in je kracht komt te staan
en zelf verder kunt. 

Voor wie is Drum & Connect?

Heb jij het gevoel dat je overbelast bent? Ben je op zoek naar meer balans? Wil jij de draad weer oppakken? Of wil je patronen in je leven verder onderzoeken? 

Drum & Connect is voor jou, als jij een extra steuntje in de rug kan gebruiken of als jij zelf de intrinsieke motivatie hebt om je zelf beter te leren kennen via drummen. 

Waarom Drum & Connect?

Het is laagdrempelig, spelenderwijs, kortdurend en op maat.
Ik werk niet volgens vaste programma’s, maar sluit aan bij wat op dat moment voor jou passend en nodig is. 

Altijd vanuit een positieve insteek en op zoek naar mogelijkheden, krachten en kwaliteiten. En daarnaast… (tromgeroffel)…is drummen gezond! 

Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat drummen gezond is voor jong en oud! Het is een goede workout voor je brein, geeft ontspanning wat de mentale gezondheid ten goede komt en het kan zelfs meditatief zijn. 

Drummen kan een mooie uitlaatklep zijn voor het verwerken van je emoties en gevoelens. Als bonus blijf je fit omdat je het hele lichaam gebruikt. 

Geïnteresseerd? Drum & Connect start op 1 dec. 2023 

Een (Re)connectie met
jezelf via Drummen

Mensen komen bij Drum & Connect omdat...

Drum & Connect is ook geschikt voor mensen met:

Veelgestelde vragen

Nee, hoewel Drum & Connect wel wat elementen heeft van muziektherapie zoals bijvoorbeeld: het meespelen en improviseren met muziek, in beweging zijn en het doen staat meer op de voorgrond dan praten. 

Drum & Connect is een coachings traject met nadruk op: oplossingsgericht werken, activeren, bekrachtigen, het bereiken van persoonlijke ontwikkelingsdoelen en gericht op de toekomst. 

Drum & play is drumles met de nadruk op het leren van drum skills zoals: techniek, onafhankelijkheid, coördinatie, ritme gevoel, noten lezen. 

Drum & Connect is persoonlijke begeleiding (coaching) met drummen als middel. 

Nee dat ben ik niet. Een drum coach geeft namelijk coaching op, ja het woord zegt het al, DRUMMEN! Een drum coach begeleidt jou als je vast komt te zitten in je eigen spel/repertoire. 

Ik gebruik het drumstel als medium om degene die erachter zit te coachen. 

Nee, dat is het mooie van dit instrument! Het nodigt je uit om erop te slaan en om in beweging te komen. En wie weet word je ook wel beter in drummen en ontdek je een nieuw talent. Maar dat is niet het doel op zich. 

Het aanmelden voor Drum & Connect doe je door je in te schrijven via een aanmeldformulier. Daarna nodig ik je uit via de mail voor een intake/oriëntatiegesprek in mijn drumschool. Tijdens dit gesprek van 45min (€30) luister ik naar jouw verhaal en verkennen we de mogelijkheden. Op basis van het oriëntatiegesprek maak ik een trajectvoorstel op maat en met goedkeuring starten we het coaching traject. 

Nazorg: Na het laatste coachgesprek evalueren we het traject en kijken we samen of er nog behoefte is aan een vervolgstap na een aantal weken of maanden.

Ja dat kan. Als wij samen het gevoel hebben dat je weer de connectie gemaakt hebt waar je voor kwam, en je vindt drummen leuk en je wilt er meer over leren? Dan kun je overstappen naar Drum & Play.  

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met mij op

No one is you and that is your biggest power

Tarieven

Drum & Connect - A

Strippenkaart
(< 21 jaar)
420 6 Sessies
 • 6 sessies
 • Tijd per sessie 60 min.
 • Prijs per sessie: €70
 • Gratis intakesgesprek van 45min.

Drum & Connect - B

Strippenkaart
(< 21 jaar)
804 12 Sessies
 • 12 sessies
 • Tijd per sessie 60 min.
 • Prijs per sessie: €67
 • Gratis intakesgesprek van 60min.

Drum & Connect - C

Strippenkaart
(≥ 21 jaar)
508 6 Sessies
 • 6 sessies
 • Tijd per sessie 60 min.
 • Prijs per sessie: €85
 • Gratis intakesgesprek van 45min.

Drum & Connect - D

Strippenkaart
(≥ 21 jaar)
972 12 Sessies
 • 12 sessies
 • Tijd per sessie 60 min.
 • Prijs per sessie: €81
 • Gratis intakesgesprek van 60min.
Populair

Hoe ga ik te werk

KERNWOORDEN die passen bij mijn manier van werken: 
– Verbinden 
– Empatisch 
– Spelenderwijs 
– Afstemmen 
– Intuïtief 
– Transparant 
 
Of ik nou iemand drumles geef of een Drum & Connect sessie aanbiedt.
Ik probeer mij altijd zo goed mogelijk af te stemmen en te verbinden met degene die bij mij op de drumkruk zit. Echt te zien wie iemand is en wat hem of haar beweegt. Door mijn goed ontwikkelde intuïtie en empatisch vermogen neem ik mensen op verschillende niveaus waar als ik lesgeef. 
 
Bijvoorbeeld: Hoe iemand het leslokaal binnen stapt. Heeft iemand een donderwolk boven zijn hoofd, of is er iets vooraf gebeurd op school? 
Het is eerste wat ik doe is al mijn zintuigen gebruiken om aan te voelen hoe het met diegene gaat. Wat voor energie neemt die persoon met zich mee? En is daar eerst iets in nodig voordat we verder kunnen? Met name kinderen vinden het soms moeilijk om aan te geven hoe ze zich voelen.
 
Door mijn antennes kan ik op een natuurlijke manier aansluiting vinden met kinderen en volwassen. Door mond op mond reclame heb ik al veel ervaring opgedaan met het lesgeven en coachen van kinderen/volwassen met speciale behoeftes of achtergronden.

Heb je nog vragen over
Drum & Connect?

Of wil je je aanmelden voor een intakegesprek