Over Jens

"Hoi! Ik ben Jens"

Een professioneel muzikant en drummer. Ik woon samen met mijn partner en twee lieve dochters in Dordrecht. Ik houd van optreden, festivals bezoeken, wandelen in de natuur, chillen in de sauna en foto’s maken met mijn polaroid camera’s. 

Sociaal, empathisch, hoogsensitief, AD(H)D en humor zijn woorden die mij typeren. Ik heb geleerd dat dit hele mooie eigenschappen zijn die ik vanuit mijn eigen ervaring als tools kan inzetten om anderen te ondersteunen.

Na het behalen van mijn diploma aan het conservatorium ‘Codarts’ in Rotterdam, heb ik in 2012 mijn eigen drumschool opgericht. De afgelopen 10 jaar heb ik tijdens het lesgeven veel over mijzelf geleerd en leuke mensen leren kennen. Mensen “echt’ leren kennen via drummen en muziek vind ik het mooiste wat er is. 

Tijdens de lessen vindt er steeds uitwisseling van gedachten, ideeën, gevoelens en energie plaats. Ik leer tijdens de lessen net zoveel van de leerling als de leerling van mij en zie mijn rol dan ook als gelijkwaardig.

Goed luisteren en afstemmen op de leerling vind ik belangrijk. Wat brengt jou hier? Wat wil je leren? Wat houd je bezig? Elke leerling is anders en elke leerling leert anders. Ik weet inmiddels dat de resultaten beter worden naarmate ik mij hier beter op afstem. 

Als de leerling zich veilig voelt en erkend, ontstaat er meer (speel)ruimte. Zo kunnen er leuke dingen ontstaan in de les! 

Drummen en muziek maken hebben mij in het verleden enorm geholpen om rustiger te worden in mijn hoofd. 

Het hielp mij om in het Hier en Nu te zijn. Soms kon ik letterlijk emoties die in mijn lichaam opgeslagen zaten van mij af te slaan. En dat gun ik iedereen!

Mijn opleidingen:

Wil Je Meer Weten?

Heb je vragen of wil je graag een proefles boeken?